1. مهم
بین الملل

عقب‌نشینی رژیم صهیونیستی پس از تهدیدات جدی ایران/ ترامپ: نتانیاهو به بیروت حمله نخواهد کرد

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی
عقب‌نشینی رژیم صهیونیستی پس از تهدیدات جدی ایران/ ترامپ: نتانیاهو به بیروت حمله نخواهد کرد

آخرین خبر/ حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی به لبنان واکنش قاطع ایران را به دنبال داشت که موجب عقب نشینی رژیم صهیونیستی شد به طوری که ترامپ در پیامی مدعی شد در پی گفتگو با نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی اطمینان داده به بیروت حمله نخواهد کرد.

اسرائیل با انتشار اخباری در مورد نزدیک شدن ایران و آمریکا به یک تفاهم‌نامه برای پایان جنگ از هفته گذشته حمللات نظامی خود را در جنوب لبنان به شکل قابل توجهی تشدید کرده‌ و از روز گذشته ارتش اسرائیل با عبور از رودخانه لیتانی، به شهر نبطیه در جنوب لبنان نزدیک شده ‌است.

این اتفاقات با واکنش مقامات ایران همراه شد به طوری که عراقچی در پیامی در شبکه ایکس نوشت: آتش‌بس میان ایران و ایالات متحده، بدون هیچ ابهامی، آتش‌بسی در تمامی جبهه‌ها، از جمله لبنان، محسوب می‌شود.نقض این آتش‌بس در هر یک از جبهه‌ها، به منزله نقض آن در تمامی جبهه‌ها است.

همچنین سرلشکر خلبان علی عبداللهی فرمانده قرارگاه مرکزی حضرت خاتم‌الانبیاء(ص) تصریح کرد: نتانیاهو در ادامه شرارت‌های خود در منطقه، ضاحیه و بیروت را تهدید به بمباران نموده و برای ساکنان آن هشدار تخلیه اعلام کرده است.
وی گفت: با توجه به نقض مکرر آتش‌بس توسط رژیم، در صورت عملی شدن این تهدید به ساکنان بخش‌های شمالی و شهرک‌های نظامی در سرزمین‌های اشغالی هشدار می‌دهیم اگر نمی‌خواهند آسیب ببینند منطقه را ترک نمایند. برخی رسانه ها نیز از توقف گفتگوها میان ایران و آمریکا گزارش دادند.

در پی این تحولات دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا در حساب کاربری تروث سوشال خود گفت: من تماس بسیار سازنده‌ای با نتانیاهو نخست‌وزیر اسرائیل داشتم و هیچ نیرویی به بیروت اعزام نخواهد شد؛ و هر نیرویی هم که در مسیر بوده، همین حالا بازگردانده شده است.
رئیس جمهوری آمریکا مدعی شد: همچنین، از طریق نمایندگان بلندپایه، تماس بسیار خوبی با حزب‌الله داشتم و آن‌ها پذیرفتند که همه تیراندازی‌ها متوقف شود - اینکه اسرائیل به آن‌ها حمله نکند و آن‌ها هم به اسرائیل حمله نکنند. از سال ۱۹۷۸ که نخستین تجاوز نظامی زمینی اسرائیل به جنوب لبنان پس از جنگ ۱۹۴۸ رخ داد، تا به امروز، اسرائیل به صورت مداوم جنوب لبنان را مورد تجاوز و حمله قرار داده‌است.
این حملات نظامی از ۸ اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون به شکل قابل توجهی تشدید شده‌اند و از زمان آغاز جنگ کنونی تل آویو – واشنگتن علیه ایران، نیروهای ارتش اسرائیل در چارچوب آنچه این رژیم منطقه حائل و خط زرد نامیده‌ است، وارد خاک لبنان شده‌اند و با دستور خالی کردن روستاها از سکنه در حال تخریب کامل شهرها و روستاهای جنوب لبنان هستند.

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره