نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
  2. برگزیده
خودرو

این خودرو در ایران با هر باک 2100 کیلومتر راه می رود!

منبع
آخرین خودرو
بروزرسانی
این خودرو در ایران با هر باک 2100 کیلومتر راه می رود!

آخرین خودرو/ به تازگی اولین محموله رسمی بی وای دی چین L با مدل 2025 به ایران آمده است. این خودرو که قیمتی حدودی 3.3 میلیارد تومان را خواهد داشت، با هر باک بنزین می تواند 2100 کیلومتر پیمایش داشته باشد. در بخش زیر ویدیوی معرفی این خودرو قرار گرفته است.

بی وای دی چین L یک سدان پرچمدار از نشان BYD است. تیگارد موتور اولین عرضه کننده بی وای دی چین اِل در ایران است که تا چند هفته دیگر این خودرو را با پلاک ملی به دست مشتریان می رساند. هنوز قیمت قطعی چین L معلوم نیست. اما احتمال دارد تا این سدان لوکس با قیمتی حدود 3.3 میلیارد تومان به دست مشتریان برسد. 
بی وای دی چین L تیگارد موتور با مدل 2025 به ایران می آید. این خودرو یک پیشرانه بنزینی 1.5 لیتری تنفس طبیعی با قدرت 101 اسب بخار و 128 نیوتن متر دارد. یک موتور الکتریکی هم در ترکیب با سیستم انتقال قدرت E-CVT مخصوص بی وای دی، 218 اسب بخار را با گشتاور 260 نیوتن متر تولید می کند. این خودرو به صورت بیشینه، 319 اسب بخار قدرت را با گشتاور 388 نیوتن متر به چرخ های جلو منتقل می کند. شتاب صفر تا 100 کیلومتر بر ساعت بی وای دی چین اِل 7.5 ثانیه اعلام شده و مصرف سوخت بهینه آن حدود 3.1 لیتر به ازای هر 100 کیلومتر است.
این سدان وارداتی بی وای دی دارای باک 65 لیتری است. همچنین باتری 15.8 کیلووات ساعتی در کف این خودرو، چین L را به یک سدان پلاگین هایبرید تبدیل کرده است. باتری بی وای دی Qin L قابلیت فست شارژ DC و شارژ آهسته AC دارد. لازم به ذکر است که چین اِل را می توان بدون زدن به برق استفاده کرد؛ زیرا پیشرانه بنزینی این خودرو به صورت اتوماتیک باتری ها را شارژ می کند. اما در صورت شارژ باتری ها با برق شهری، چین L می تواند مسافت 120 کیلومتر را بدون نیاز به روشن شدن موتور بنزینی طی کند.
بی وای دی چین L شرکت تیگارد موتور این قابلیت را دارد که با شارژ کامل باتری ها و پر بدون باک بنزین، مسافتی نزدیک به 2110 کیلومتر را بدون توقف حرکت کند.
بی وای دی چین L تیگارد موتور به امکاناتی مانند 7 کیسه هوا، سقف پانوراما، صندلی های برقی جلو، گرمکن و سردکن صندلی های جلو، دوربین 360 درجه، دوربین ثبت وقایع، رادارهای دی پایلوت 100 بی وای دی، 12 دوربین اطراف خودرو برای سامانه خودران، تهویه اتوماتیک دوکاناله، شارژر بیسیم تلفن همراه، استارت دکمه ای، نمایشگر لمسی، پاکسازی هوای کابین، قابلیت روشن شدن خودرو از روی ریموت و با تلفن همراه، تریم داخلی چرم، اتوپارک، رادار خط خوان، رادار نقطه کور، نور بالای اتوماتیک، رادار تابلوخوان، ترمز اضطراری اتوماتیک، کروز کنترل تطبیقی و... مجهز است.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خودرو» بپیوندید
instagram.com/akharinkhodro.ir