نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
خودرو

تیونر ایرانی از نسخه جدید بنتلی کانتیننتال جی‌تی رونمایی کرد

منبع
عصر ايران
بروزرسانی
تیونر ایرانی از نسخه جدید بنتلی کانتیننتال جی‌تی رونمایی کرد

عصر ایران/ شرکت منصوری از جدیدترین پروژه شخصی‌سازی خود بر پایه خودروی لوکس بنتلی کانتیننتال جی‌تی (Bentley Continental GT) پرده‌برداری کرد. این نسخه با تمرکز بر استفاده گسترده از فیبر کربن و بهبود ویژگی‌های آیرودینامیکی طراحی شده است.

ویژگی‌های ظاهری و بدنه
در بدنه این خودرو، استفاده از فیبر کربن به وضوح دیده می‌شود. از مهم‌ترین تغییرات ظاهری می‌توان به درپوش موتور ساخته شده از فیبر کربن شده اشاره کرد که علاوه بر کاهش وزن، جلوه‌ای خاص به بخش جلویی خودرو بخشیده است. همچنین قطعات آیرودینامیکی اختصاصی منصوری در سراسر بدنه به کار رفته‌اند تا ثبات خودرو در سرعت‌های بالا افزایش یابد.

رینگ‌ها و طراحی داخلی
منصوری برای این مدل از رینگ‌های آلیاژی اختصاصی با سایز ۲۲ اینچ استفاده کرده است. در بخش داخلی نیز، کابین خودرو با طراحی مدرن و با استفاده از مواد سطح بالا بازطراحی شده است تا ترکیبی از تجمل کلاسیک بنتلی و امضای هنری منصوری را ارائه دهد.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خودرو» بپیوندید
instagram.com/akharinkhodro.ir