هر اسلایس از این پیتزای بیف استراگانوف طعم بهشت میده
آخرین خبر/ این پیتزا واقعا خوشمزهست، حتی اگه گوشت دوست نداری!
مواد لازم خمیر:
آرد ۲۵۰گرم
خمیر مایه ۸گرم
نمک۴کرم
شکر ۱۰گرم
آب دوسوم لیوان(تقریبا)
روغن ۴قاشق غذا خوری
آرد،نمک،شکر،خمیرمایع فوری رو باهم مخلوط کنید و آب رو کم کم بهش اضافه کنید و با دست ورز بدین،تا خمیر جمع بشه. و روغن رو بهش اضافه کنید و ۱۵ دقیقه ورز بدین و زمانی که خمیر صاف و یکدست شد ۱ ساعت بزارین در محیط نسبتا گرم تا استراحت کنه.
برای پیتزا:
گوشت ۲۰۰گرم
قارچ ۲۰۰گرم
خامه ۲۰۰گرم
سیر۳-۴حبه
نمک،فلفل
پنیر پیتزا
سیبزمینی۲-۳عدد
گوشت رو حتما حتما خیلی خوب باید پخته بشه(با آب و نمک،فلفل،پیاز داخل قابلمه پخته بشه)
سیر رو که رنده و سرخ کردیم،گوشتای پخته شده رو بهش اضافه میکنیم و تفت میدیم.
قارچامون که سرخ شد خامه رو اضافه میکنیم،خامه که گرم شد ؛مخلوط گوشت رو به اضافه و همه مواد رو باهم قاطی میکنیم.
سیبزمینی رو هم که خلالی و سرخ کردیم بعد از پخت پیتزا روی پیتزا میریزیم.
این پیتزا ی غذای خیلی سنگینه و هر ی دونه۳۰سانتی برای ۳-۴ نفر کافیه.
دمای فر ۲۰۰درجه و به مدت ۲۰ دقیقه