اصالت در هر لقمه با باقالی پلو با گوشت
آخرین خبر/ مواد لازم برای سه نفر:
گوشت چرخکرده ۴۰۰ گرم
پیاز متوسط : دو عدد
ادویه گوشت قلقلی : فلفل سیاه و نمک و پودر سیر
ادویه سس : نمک و زرچوبه و فلفل سیاه
پیاز بزرگ : یک عدد
برنج : دو پیمونه
باقالی : یه پیمونه
شوید خشک یا تازه مقداری
کره : ۲۵ گرم
زعفرون
اول دو تا پیاز متوسط رو رنده میکنیم و آبش رو میگیریم بعد با گوشت چرخ کرده و ادویه هایی که تو کپشن نوشتم مخلوط میکنیم و حسابی ورز میدیم بهتره یه نیم ساعتی هم تو یخچال استراحت بدین.
بعد به شکل گلوله های قلقلی فرم میدیم وتو مخلوط کره و روغن سرخ میکنیم تا همه طرفش تغییر رنگ بده.
یه پیاز بزرگ رو خلالی خرد میکنیم و تو همون تابه تفت میدیم تا نرم بشه بعد بهش نمک و زرچوبه و فلفل سیاه اضافه میکنیم ویکم تفت میدیم تا عطر ادویه ها آزاد بشه ، گوشت های قلقلی و یه لیوان مخلوط آب جوش و زعفرون اضافه میکنیم و با حرارت ملایم ۲۰ دقیقه میذاریم تا جا بیفته.