29
5
3.7K
29
5
3.7K
آخرین خبر/ مواد لازم:
گوجه گیلاسی : 10 تا 15 عدد
سیر : 2 تا 3 حبه
آب جوش : 2.5 لیوان
کمی نمک
خامه رقیق شده : 150 گرم
کمی فلفل سیاه
پاستای فرمی : 200 گرم
طرز تهیه :
داخل یه قابلمه با سایز متوسط یه کم روغن زیتون بریز ؛ گوجه گیلاسیها و سیر رو بریز داخلش و درِ قابلمه رو بذار تا گوجهها و سیر نرم بشن.
حالا یه قاشق رب ، دو و نیم لیوان آب جوش ، کمی نمک بریز و با گوشتکوب برقی پوره کن.
وقتی سس صاف و یکدست شد، خامه رقیقشده رو هم اضافه کن و دوباره میکس کن.
فلفل سیاه رو اضافه کن، پاستاهای فرمی رو بریز داخلش و هم بزن که نچسبن به هم.
بذار تا بجوشه و غلیظ بشه. هر چند دقیقه یه بار هم بزن.
در نهایت بریز تو ظرف سرو و با پنیر پارمزان، گشنیز و خلال پسته تزئین کن.