طرز تهیه چیز کیک گوجه سبز با طعمی کاملا متفاوت

برترین ها/ چیزکیک یکی از دسرهای خوشمزه و پرطرفدار است که میتوان آن را با میوههای مختلفی آماده کرد. حالا که در فصل گوجه سبز به سر میبریم بهترین فرصت است تا این دسر را با گوجه سبز آماده کرده و از طعم بینظیر آن لذت ببرید.
مرحله اول: فر و قالب را گرم کنید
فر را روی دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. یک قالب مربع ۲۰ سانتیمتری را با کاغذ روغنی بپوشانید.
مرحله دوم: مغزها را آسیاب کنید
دانههای آفتابگردان، بادام و گردو را در غذاساز بریزید و آنقدر بزنید تا کاملا خرد شوند.
کره ذوب شده را اضافه کنید و دوباره غذاساز را روشن کنید تا مواد خوب با هم ترکیب شوند.
این مخلوط را در کف قالبی که آماده کردهاید بریزید و با پشت قاشق فشار دهید تا صاف و فشرده شود.
مرحله سوم: پایه چیز کیک را بپزید
قالب را به مدت حدود ۱۰ دقیقه در فر بگذارید تا پایه پخته شود. در این فاصله، مواد رویه چیزکیک را آماده کنید.
مرحله چهارم: مواد رویه چیز کیک را آماده کنید
پنیر خامهای، وانیل و شکر را با همزن برقی بزنید تا کاملاً نرم و یکدست شود. اطراف ظرف را با لیسک تمیز کنید تا همه مواد خوب مخلوط شوند.
تخممرغها را یکییکی اضافه کرده و بعد از هر کدام خوب مخلوط کنید. در نهایت خامه را اضافه کرده و فقط در حد ترکیب شدن هم بزنید.
مرحله پنجم: لایه دوم را بپزید
پایه را از فر خارج کنید. مواد پنیری را روی آن بریزید و دوباره قالب را در فر بگذارید.
به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بپزید تا وقتی قالب را تکان میدهید، فقط کمی لرزش در وسط کیک دیده شود.
بگذارید چیزکیک در دمای اتاق خنک شود و در این فاصله لایه گوجهسبز را آماده کنید.
مرحله ششم: سس گوجه سبزرا آماده کنید
گوجهسبزها را بشویید و هستههای آنها را جدا کنید، سپس آنها را به همراه عسل، آب و وانیل در یک قابلمه بریزید.
روی حرارت متوسط بپزید تا گوجهسبزها شروع به نرم شدن کنند و مایع اضافی تقریباً تبخیر شود.
پودر آگار آگار را اضافه کرده و حرارت را کم کنید. حدود ۱ تا ۲ دقیقه هم بزنید تا پودر کاملاً حل شود.
مخلوط گوجه سبز را روی سطح چیزکیک بریزید و به طور یکنواخت پخش کنید.
مرحله هفتم: اجازه دهید چیز کیک خنک شود
چیزکیک را در یخچال قرار دهید تا کاملاً خنک شود. بهتر است چیزکیک یک روز کامل در یخچال بماند. پس از خنک شدن کامل، آن را برش بزنید و سرو کنید.
اگر علاقهمند هستید این چیزکیک را به صورت سرد آماده کنید، میتوانید با کمک بیسکوییت خرد شده و پنیر خامهای، شکر و پودر ژلاتین، یک چیز کیک ساده وانیلی یخچالی را آماده کنید. سپس سس گوجه سبزی را که در بخش قبل آموزش دادیم، روی آن بریزید.
برای این کار لازم است درصد پنیر خامهای مورد استفاده شما بیشتر باشد و برای قوام گرفتن مواد رویی چیزکیک لازم است به آنها ۱ قاشق غذاخوری ژلاتین که به روش بنماری آماده شده است را هم اضافه کنید.
نکات و فوتوفن های طرز تهیه چیزکیک گوجه سبز
در ادامه به چند نکته طلایی برای درست کردن چیزکیک گوجه سبز اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
به جای ۲ قاشق چایخوری پودر آگار آگار میتوانید از ۸ گرم پودر ژلاتین استفاده کنید.
میتوانید به جای استفاده از مغزها، پایه چیزکیک را با یک کیک یک تخم مرغی ساده آماده کنید.
برای تزئین روی چیزکیک گوجه سبز میتوانید از برشهای گوجه سبز، لیمو یا انواع بری استفاده کنید.
میتوانید در سس این چیز کیک علاوه بر گوجه سبز از کیوی هم استفاده کنید به این صورت که کیوی و گوجه سبزها را در بلندر بریزید و سپس در قابلمه بریزید و باقی مراحل پخت سس را طبق رسپی دنبال کنید.