نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

فیله سوخاری؛ طعمی که هرگز قدیمی نمی‌شود!

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ برای مایه خمیری:
۱-سینه مرغ (من نصف سینه مرغ استفاده کردم)
۲-آرد یک لیوان ( برای نصف سینه)
۳- سه چهارم لیوان
۴-بکینگ پودر برای مایع خمیری :نصف قاشق چاخوری
۵-ادویه جات: پودر سیر، پابریکا، فلفل،آویشن

برای مرحله دوم:
آرد و ادویه جات بالا و نمک

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره