طرز تهیه نون مخصوص(تلفیقی از سنگک و بربری)
آخرین خبر/ مواد لازم:
۳۷۵ گرم آرد نانوایی
۲۵۰ میلی آب ولرم
خمیر مایه ۵ گرم
نمک نصف ق غ خ
مواد لازم برای رومال:
۱ عدد تخم مرغ کامل
۲ ق غ خ ماست
طرز تهیه:
آرد، آب و خمیر مایه رو با هم خوب مخلوط کرده اواسط کار نمک رو هم اضافه میکنیم و خوب ورز میدیم تا یه خمیر نرم و لطیف به دست بیاد که مقداری هم چسپندگی داره که باید دقیقا همینطور باشه عین چیزی که توی ویدیو میبینی.
دیگه روشو یه پارچه یا سلفون میکشیم میذاریم ۱ ساعت بمونه تا به عمل بیاد.
بعد دیگه به چونه های مساوی تقسیم میکنیم و دوباره میذاریم ۱۰ دقیقه دیگه استراحت کنه.
ماست و تخم مرغ رو هم با هم مخلوط کرده برای رومال و میذاریم کنار.
حالا سطح کار رو ارد پاشی میکنیم و چونه هارو باز میکنیم از ترکیب ماست روش کامل میمالیم و با انگشتای دست طبق کلیپ خمیرو باز میکنیم از هر طرف تا کامل نازک باز بشه خمیر، دیگه توی سینی فر میذاریم روشو کنجد میپاشیم و توی فری که از قبل با دمای ۲۲۰ درجه سانتی گراد گرم کردیم میذاریم به مدت ۱۰ الی ۱۳ دقیقه بپزه و روش طلایی بشه.