7
1
1K
7
1
1K
آخرین خبر/برای خمیر:۳۰۰گرم آرد،۱۴گرم خمیر مایع فوری،نمک ۷گرم،شکر ۱۶گرم،آب ۳/۴لیوان،روغن ۴۰گرم
آرد و نمک و شکر و خمیر مایع فوری رو باهم قاطی کنید و آب رو بهش کم کم اضافه کنید تا خمیر جمع بشه، حالا روغن رو اضافه کنید و خوب ورز بدین تا خمیرمون یکدست بشه و ظرفشو سلفون بکشید و یک ساعت بزارید ی جای گرم تا استراحت کنه.
برای تاپینگ میتونید از: گوشت،مرغ،کالباس،سوسیس،ژامبون ،قارچ و یا هرچیزی که دوستداشتین استفاده کنید. و لایه لایه از تاپینگ پیتزا و پنیر پیتزا بریزید تا ظرفتون پر بشه.
دمای فر ۲۲۵درجه و زمان ۲۰ دقیقه