نماد آخرین خبر

با بادمجان این ساندویچ خوشمزه را درست کنید!

منبع
برترين ها
بروزرسانی
با بادمجان این ساندویچ خوشمزه را درست کنید!

برترین ها/ ساندویچ بادمجان نوعی ساندویچ لذیذ و خوشمزه از ترکیب بادمجان سرخ شده با مرغ و نوعی سس مخصوص است.ساندویچ ازجمله غذاهای محبوب دنیاست که مواد غذایی مانند گوشت یا مرغ، سبزیجات، پنیر و... بین دو لایه نان قرار می‌گیرد. «جان مونتاگو، ارل چهارم ساندویچ» این غذا را در قرن هجدهم میلادی اختراع کرد. ساندویچ به عنوان یک غذای آماده و ساده که تنوع زیادی دارد و به‌راحتی قابل تهیه کردن است، طرفداران زیادی دارد. ساندویچ غذایی است که در سفر، پیکنیک، پارک، شهربازی و... به‌راحتی قابل حمل و استفاده است. 

به گزارش فرارو؛ ساندویچ‌ها در دو نوع گرم و سرد و در انواع مرغ، گوشت، سبزیجات، شامی و کوکو، همبرگر، کباب و... تهیه می‌شوند. ساندویچ بادمجان یکی از انواع ساندویچ‌های سرد است که از ترکیب سینه مرغ با بادمجان، سیب زمینی سرخ شده و نوعی سس مخصوص تهیه می‌شود و طعم فوق‌العاده ویژه‌ای دارد. اگر دوست دارید اینبار ساندویچی متفاوت و بسیار خوشمزه و جذاب را با روشی آسان در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه ساندویچ بادمجان همراه ما باشید.

مواد لازم

بادمجان: 2 عدد

سیب زمینی: 2 عدد

پیاز: 1 عدد

سینه مرغ: 1 عدد

خیارشور: 3 عدد

ماست سفت و بدون آب: 3 قاشق غذاخوری

سس مایونز: 2 قاشق غذاخوری

پنیر خامه‌ای: 1 قاشق غذاخوری

گردوی خرد شده: نصف فنجان

جعفری تازه: 3 شاخه

نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان لازم

روغن: به میزان لازم

نان باگت: 2 عدد

طرز تهیه ساندویچ بادمجان

برای درست کردن این ساندویچ خوشمزه ابتدا بادمجان را پوست کنید و به صورت ورقه‌ای برش بزنید، سپس کمی روغن داخل یک ماهی تابه مناسب بریزید و روی حرارت اجاق گاز بگذارید تا روغن داغ شود. بادمجان‌ها را داخل روغن داغ سرخ کنید و کنار بگذارید تا روغن اضافه بادمجان گرفته شود. در مرحله بعد سیب زمینی‌ها را پوست کنید و با پوست‌کن روی سیب زمینی بکشید تا رشته رشته شود. حالا آب و یخ درست کنید و رشته‌های سیب زمینی را داخل آب یخ بریزید و 5 دقیقه بعد از آب خارج کنید. سیب زمینی‌ها را روی دستمال تمیز بریزید تا خشک شود و بعد داخل روغن داغ سرخ کنید و کنار بگذارید. فیله‌های مرغ را به صورت مکعبی خرد کنید. پیاز را پوست و به صورت نگینی خرد کنید و همراه با کمی روغن داخل یک ماهی تابه مناسب بریزید و تا پیاز کم کم طلایی شود. فیله‌های مرغ را اضافه کنید و نمک، فلفل سیاه و زردچوبه روی مرغ بریزید و چند دقیقه تفت بدهید، سپس درب ماهی تابه را ببندید و حرارت را کم کنید تا مرغ کم کم بپزد و نرم شود. در مرحله بعد ماست، سس مایونز و پنیر خامه‌ای را داخل یک کاسه مناسب بریزید و هم بزنید. خیارشور را رنده و به سس اضافه کنید. حالا بادمجان‌های سرخ شده را خرد کنید و همراه با فیله مرغ پخته و گردو و جعفری خرد شده به کاسه سس اضافه کنید و خوب هم بزنید. مواد آماده را لای نان باگت بگذارید و در آخر سیب زمینی رشته‌ای سرخ شده را روی مواد بریزید و و لای نان را ببندید. ساندویچ بادمجان خوشمزه ما آماده سرو است، نوش جان.

نکات مهم

ـ پنیر خامه‌ای طعم خوبی به سس ساندویچ می‌دهد، اما در صورتی که طعمش را دوست ندارید یا می‌خواهید ساندویچ سبک‌تر باشد، می‌توانید آن را از دستور حذف کنید.

ـ به جای درست کردن سیب زمینی رشته‌ای می‌توانید از چیپس خلالی استفاده کنید.

ـ هنگام خرید بادمجان سعی کنید از بادمجان‌های چین اول استفاده کنید؛ چون بادمجان‌های چین دوم و سوم معمولاً پر تخم و تلخ هستند. همچنین موقع خرید بادمجان حتماً بادمجان‌های براق، کشیده و سنگین را انتخاب کنید. حواستان باشد که بادمجان زخمی نباشد. هنگام خرید بادمجان توجه کنید که کلاهک بادمجان هرچه کشیده‌تر باشد، نشان از شیرین بودن آن است. برای درست کردن این ساندویچ می توانید از بادمجان دلمه ای هم استفاده کنید.

ـ همیشه وقتی در تهیه غذا یا سالاد سس مایونز جزو مواد اولیه است، عده‌ای می‌پرسند، آیا می‌شود به جای آن از ماست استفاده کرد؟ این مسئله تا حدودی سلیقه‌ای است. اگر منع مصرف دارید یا اینکه به خاطر کالری بالای سس مایونز تمایلی به استفاده از آن را ندارید، می‌توانید ماست چکیده را جایگزین کنید؛ اما ماست معمولاً آب می‌اندازد. بنابراین توصیه می‌شود برای مهمانی‌ها این کار را انجام ندهید.

 

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره