شیرینی فنری نوتلایی
آخرين خبر
بروزرسانی
آخرین خبر/ مواد لازم:
-خمیر هزارلا
نوتلا
طرز تهیه:
-خمیر هزارلا رو به آرامی باز میکنیم.
(بهتره کاغذ رو از روی خمیر یه مقدار جدا کنیم طوری که اگر خمیر به کاغذ چسبیده جدا بشه)
-مقداری نوتلا رو گرم میکنیم تا راحت تر بشه باهاش کار کرد.
-روی نصف خمیر نوتلا میریزیم و یکدست پخشش میکنیم.
-نصف مابقی خمیر رو روی لایه شکلاتی برمیگردونیم.
-با هر ابزاری که داریم خمیر رو برش های تقریبا باریک میکنیم.
-دونه دونه خمیر رو از هر دو طرف می پیچونیم تا فنری بشه و کامل شکل بگیره، کامل بپیچونید تا فنرهای پیچیده تری داشته باشید.
-خمیرهای پیچیده شده رو با همون کاغذ روغنی توی سینی فر بذارید و توی فر از قبل گرم شده بذارید و طبق دستور خمیر هزارلا بپزید تا روشون طلایی بشه.
(برای خمیرهزارلای من: فر ۲۰۰ درجه برقی با فن، به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه)