نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

تمام تکنیک‌ها و فوت‌وفن‌های مهم در تهیه حلوا که باید بدونی

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ این حلوا بافتی لطیف و کرمی داره و نسبت به حلواهای معمولی سبک‌تر و خوشمزه تره

نکات حلوا:
۱. الک‌کردن آرد قبل از شروع:
حتماً قبل از تفت‌دادن، آرد رو الک کن تا گلوله نداشته باشه. اگه خواستی حرفه‌ای‌تر باشه، بعد از تفت‌دادن هم می‌تونی دوباره آرد رو الک کنی. از ارد سفید، سه صفر یا نول استفاده کنید و از ارد سنگک و نانوایی استفاده نکنید. 

۲. تفت‌دادن آرد به‌درستی:
مهم‌ترین مرحله در تهیه حلوا، تفت‌دادن آرده، آرد باید با حرارت ملایم و زمان کافی تفت داده بشه تا بوی خامی‌ش گرفته شه، ولی نسوزه یا خیلی تیره نشه (مخصوصاً در حلوای شیر).

۳. استفاده از حرارت ملایم: حرارت زیاد باعث میشه آرد یا روغن بسوزه، تلخ شه یا ته بگیره.

۴. گرم‌کردن شیر و شکر به صورت جداگانه :شیر و شکر رو جدا مخلوط و کمی گرم کن (نه بجوشونی فقط در حدی که شکر حل بشه) تا راحت‌تر با آرد ترکیب بشن و گلوله ایجاد نشه. 

۵. هم‌زدن مداوم در زمان ترکیب مایعات: وقتی شیر یا شهد رو به آرد اضافه می‌کنی، کم‌کم بریز و مدام هم بزن تا یکدست شه.
اگه یکباره بریزی، احتمال گلوله‌شدن زیاده. یه نکته کنکوری هم بهت بگم هر موقع حلوات گلوله شد چنتا پالس با گوشکوب برقی توش بچرخونه اوکی میشه

۶. زمان‌دادن به جا افتادن حلوا:
بعد از اضافه‌کردن شیر، زمان بده تا مایع به خورد آرد بره و بافت حلوا غلیظ شه. وقتی از دیواره تابه جدا شد، یعنی آماده‌ست.🤌🏻

۷. روغن یا کره، به اندازه و درست : مقدار چربی رو طوری تنظیم کنید که حلوا نه خیلی سنگین بشه، نه خیلی خشک. استفاده از کره بهش طعم لطیف‌تری می‌ده.

مواد لازم: 
آرد سفید: ۲ لیوان
شیر: ۴ لیوان
شکر: ۲ لیوان
مخلوط کره و روغن: ۲۰۰ گرم من ۱۵۰ گرم کره و ۵۰ گرم روغن زدم.
گلاب: نصف لیوان
زعفران دم‌کرده غلیظ: ۳ قاشق غذاخوری
پودر هل یا دانه هل به دلخواه

شماره ماسوره ۱۹۵ یا ستاره ی باز هست. و برای حلوای شکلاتی به نصف حلوا تا گرمه دو‌قاشق غذا خوری پودر کاکائو الک شده اضافه کنید



به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره