کیک نارنگی روحت رو جلا میده!
آخرین خبر/ میتونید بجای اب میوه گیری از مخلوط کن یا حتی گوشت کوب برقی برای همزدن و یکدست کردن مواد استفاده کنید
۴عدد نارنگی با پوست ( از نارنگی استفاده کنید ک پوستش نازکه ، و هسته اگه داخلش بود حتما بیرون بیارید) رو خرد کنید به همراه یک لیوان شکر و سه چهارم لیوان روغن مایع داخل مخلوط کن ریخته و سه دقیقه هم بزنید تا پوره شه
بعد بهش سه عدد تخم مرغ درشت و یک قاشق چایخوری وانیل اضافه حدودا ۳دقیقه میکس کنید یکدست شه
بهش ۳ لیوان ارد+۳قاشق چایخوری بکینگ پودر اضافه و با لیسک یا همزن دستی ترکیب کنید یکدست شه
داخل قالب ۲۳سانت ریخته بزارید تو فر ۱۷۰درجه ب مدت ۴۵تا ۵۰دقیقه
از قالب خارج و بزارید خنک شه و قالب رو بشورید
برای سس نارنگی: ۳قاشق غذا خوری پودر نشاسته ذرت +۳قاشق غ شکر+ ۲لیوان اب نارنگی تازه+ ۱ لیوان اب روی حرارت متوسط مرتب هم بزنید تا غلیظ شه
تا گرمه داخل قالب کیک ریخته و کیک خنک رو بزارید روی سس و توی همون قالب
روش سلفون بکشید ک خشک نشه و شب تا صب بزارید یخچال تا سس خودشو بگیره و به کیک بچسبه بعد از قالب خارج کنید و نوش جان