نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

دسر فالوده با مواد اولیه‌ی ساده و در دسترس

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ دوتا نکته ی مهم برای یخی نشدن شربت فالوده:

۱-نسبت پودر شربت (یا شکر) رو به اب رو رعایت کنید، چون اگه کم باشه یخی میشه.

۲- هر یک ساعت یکبار شربت رو داخل فریزر هم بزنید. 

اگه هم فراموش کردید هم بزنید و یخی شد با قاشق بتراشید و بعد با رشته مخلوط کنید. 

مواد لازم برای شربت فالوده :

یک لیتر اب داغ

یک بسته پودر شربت اماده

اگه پودر شربت نداشتید به ۹۰۰ میلی لیتر اب، ۷۰۰‌گرم‌ شکر و یک چهارم لیوان گلاب اضافه کنید. 

پودر شربت یا (شکر و گلاب) رو با آب مخلوط کنید تا شکر کامل حل بشه.

بعد شربت رو بزارید توی فریزر حدود ۸ تا ۱۰ساعت بمونه تا یخ بزنه. اگه میخوای مثل مال من بشه و شربت کامل یخی نشه. هر یک ساعت شربت رو هم بزنید اینطوری مثل پوره میشه و نیاز به تراشیدن نداره. 👌🏻 

رشته فالوده رو با آب جوش ۱۵ دقیقه بجوشونید تا بپزه، 

بعد بریزید توی ظرف آب و یخ و حدود ۱۰ دقیقه بزارید بمونه تا خنک بشه. 

بعد دوباره آبکش کنید و بزارید کاملا ابش کشیده بشه. 

موقع ریختن رشته ها همزمان رنگ دلخواه رو به اب‌جوش اضافه کنید. رنگ هاتون خیلی کمرنگ نباشه چون وقتی یخی میشه یکم روشن تر میشه. میتونید یکی‌از رنگ هارو سفید در نظر‌ بگیرید و یا دوتا رنگ دیگه مثل ابی و قرمز ترکیب کنید. 

برای رنگ ابی یا بنفش‌میتونید از دمنوش گل پنیرک و برای رنگ‌قرمز میشه از پودر لبو استفاده کرد. 

در اخر مثل ویدیو با شربت یخ زده مخلوط کنید تا رشته ها کاملا خشک و یخ زده بشن.  

ترکیبش با شربت البالو و اب لیموترش نگم براتون. 

تازه میتونید از روز قبل آماده کنید و بزارید فریزر،  هر موقع خواست سرو کنید، بزارید بیرون کمی باز شه و بعد نوش جان کنید.


به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره