کیک ردولوت؛ دسری خاص وخوشمزه
آخرین خبر/ مواد لازم:
تخم مرغ: ۱۷۵ گرم
آب: ۱۱۳ گرم
روغن مایع: ۱۵۰ گرم
آرد ساتین قرمز مخصوص ردولوت: ۵۰۰ گرم
فقط کافیه همه مواد رو داخل کاسه همزن بریزی و ۲ دقیقه با دور کند و ۲ دقیقه با دور تند بزنی تا بافتش کشدار بشه
میریزی داخل قالب و میزاری داخل فر با دمای ۱۷۰ درجه به مدت نیم ساعت
بعد طبق ویدئو از قالب درش میاری و به ۲ قسمت تقسیمش میکنی
برای مرطوب کردنش از مربای توتفرنگی که با کمی آب رقیقش کردم استفاده کردم و کیک رو باهاش مرطوب کردم
کمی از آب مربای توتفرنگی رو به خامه قنادی اضافه کردم و خامه رو باهاش فرم دادم و کیک رو خامه و توتفرنگی و شکلات چیپسی فیلینگ کردم
برای حالت قلبیشم روی کیک حالت بعلاوه میکشم و طبق ویدئو ۲ طرفشو برش میزنم و تکه یبرش خورده رو میزارش ۲ طرف بالای کیک تا حالت قلبی بگیره
و با خامه قنادی یه کاور مختصری زدم و با پشت پالت روشو طرح انداختم و با ترافل های قلبی و برگ پونه تزئینش کردم☺️
خیلی راحته چون هم لازم نیس هزینه اضافی برای قالب قلب بدی نه خبری از خامه کشی جنجالی هست با پالت میتونی خیلی شیک کیک رو خامه بزنی