16
0
3.1K
16
0
3.1K
آخرین خبر/ مواد لازم:
آرد نان۴۰۰ گرم
آب خنک ۳۲۰ گرم
مخمر ۶ گرم
بهبوددهنده ۴ گرم) از لوازم قنادی بخرید یا حذف کنید)
نمک ۸ گرم
روغن زیتون ۱۵ گرم
ترکیب آب و آرد ۱ ساعت استراحت(بهش میگن آتولایز)
اضافه کردن مخمر وبهبود دهنده و نمک و روغن زیتون
نیم ساعت استراحت
تا کردن خمیر
نیم ساعت استراحت
تا کردن خمیر
انتقال به قالب و ۲ ساعت استراحت
- ایعاد قالب ۲۰ در ۳۰، من از قالب گالوانیزه استفاده کردم با ورق نسوز شما میتونید از قالب گرانیت نچسب هم استفاده کنید بدون ورق نسوز
- طبقه پایین فر قرار بدید حرارت بالا و پایین و فن یا پایین و فن
- حتما فر از ۴۵ دقیقه قبل روشن بشه