نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

کوردون بلو؛ اسمش سخته ولی راحت پخته میشه

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ مواد لازم:
سینه مرغ
پنیر ترجیحا چدار
هر ژامبونی که دوست دارید ترجیحا گوشت باشه
برای ۳تا فیله مرغ یک بسته تردیلا (من همیشه پنیری میزنم شما هر طعمی دوست داشتی بزن) 

برای سس
آرد 3قتشق غذاخوری
نمک 1قاشق چایخوری
پاپریکا 1قاشق چایخوری
پودر سیر 1قاشق چایخوری
پودر پیاز 1قاشق چایخوری
اورگانو 1/2قتشق چایخوری
آب به مقدار لازم

دمای فر 240درجه حرارت از پایین و المنت دور فن و فن روشن
دمای هواپز هم بالاترین دما
زمان پخت حدودا ۴۰دقیقه بستگی به سایز سینه مرغ
چند تا نکته:
میتونید این مقدار مواد سس رو چند برابر و بدون آب با هم ترکیب کنید و هر وقت خواستید
برای مزه دارن کردن مرغ هاتون تو سوخاری ها استفاده کنید

میتونید از هر مدل پنیری که بخواید استفاده کنید اما چدار واقعا خوشمزه ترش میکنه

اگه تو پاکتی کردن مرغ ها مشکل دارید سینه مرغ رو نازک برش بدید و کمی با بیفتک کوب بکوبید تا پهن شه بعد رول های ژامبون رو با خود مرغ رول کنید

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره