این کیک پرتقالی مزه جون میده!
آخرین خبر/ تخم مرغ۴عدد
شکر ۱پیمانه
رنده پوست پرتقال ۱ق چ
وانیل۱/۴ق چ
روغن۱پیمانه
آب پرتقال طبیعی۱پیمانه
آرد سفید۲پیمانه
نشاسته ذرت۱ق غ سر پر
بکینگ پودر۲ق چ
ابتدا تخم مرغ ها را با شکر و وانیل و رنده پوست پرتقال با دورتند همزن خوب هم بزنید تا کرمی و کشدار شود.حالا روغن و اب پرتقال را اضافه کنید و کمی درحد مخلوط شدن هم بزنید.در نهایت مواد خشک الک شده را اضافه و ترکیب کنید.کف قالب را با روغن یا اسپری جداکننده چرب کنید و مایه کیک را داخل قالب بریزید و در فر۱۶۰درجه بمدت ۴۵دقیقه الی۵۵دقیقه بپزید.اگر از قالب گرد ساده خواستید استفاده کنید قالب قطر ۲۰سانت برای این مقدار مواد مناسب هست. اگر قالبتون میان تهی بود قطر ۲۳هم خوبه. اگه مستطیلی بود ۲۰در۳۰هم خوبه .
برای سس پرتقالی ۱لیوان آب پرتقال شرکتی را با ۱ق غ سر پر نشاسته ذرت ترکیب کنید و مثل فرنی روی گاز بذارید تا غلیظ شه و روی کیک بریزید. علت اینکه برای سس از اب پرتقال شرکتی استفاده میکنم اینه که، آب پرتقال های طبیعی بخاطر اینکه کمی ترش هستن، امکان داره بعد حرارت دیدن تلخ بشن واسه همین شرکتی میزنم که خیالم راحت باشه سسم تلخ نمیشه.