27
0
3K
آخرین خبر/مواد اولیه:
بلغور گندم ۱ پیمانه
آرد ۱ پیمانه
شیر نیم لیتر
شکر
دارچین
نمک
کره
طرز تهیه:
۱.بلغور رو میذاریم بپزه
۲.آرد رو تفت میدیم، خامیش که گرفته شد شیر رو به مرور اضافه و مخلوط میکنیم
۳.ترکیب آرد و شیر رو به بلغور پخته اضافه میکنیم و با گوشتکوب برقی یا هر وسیله دیگهای خشیل رو میکس و یکدست میکنیم(اینکار واجب نیست)
۴.نمک اضافه میکنیم و حدود ۲ ساعت دیگه میذاریم روی حرارت کم بمونه و تو این ۲ ساعت هر یک دقیقه هم میزنیم تا ته نگیره
۵.خشیل رو داخل ظرف میکشیم و با کره آب شده و ترکیب شکر و دارچین سرو میکنیم
نکات تکمیلی:
۱.این غذا رو میتونید با شکر یا شیره شیرین کنید یا نمک بیشتری اضافه کنید
۲.اگر توی زمان پخت احساس کردی...