نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

خشیل یک غذای مقوی و زود هضم

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/مواد اولیه: 
بلغور گندم ۱ پیمانه

آرد ۱ پیمانه

شیر نیم لیتر


شکر

دارچین

نمک

کره

طرز تهیه: 

۱.بلغور رو میذاریم بپزه

۲.آرد رو تفت میدیم، خامیش که گرفته شد شیر رو به مرور اضافه و مخلوط می‌کنیم

۳.ترکیب آرد و شیر رو به بلغور پخته اضافه می‌کنیم و با گوشتکوب برقی یا هر وسیله دیگه‌ای خشیل رو‌ میکس و یکدست می‌کنیم(اینکار واجب نیست)

۴.نمک اضافه می‌کنیم و حدود ۲ ساعت دیگه میذاریم روی حرارت کم بمونه و تو این ۲ ساعت هر یک دقیقه هم میزنیم تا ته نگیره

۵.خشیل رو داخل ظرف می‌کشیم و با کره آب شده و ترکیب شکر و دارچین سرو می‌کنیم

نکات تکمیلی:

۱.این غذا رو میتونید با شکر یا شیره شیرین کنید یا نمک بیشتری اضافه کنید

۲.اگر توی زمان پخت احساس کردی...


🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره