نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

پیراشکی مرغ و قارچ با طعمی متفاوت!

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/مواد خمیر👇🏼

آرد فانتزی ۳۰۰ گرم( ۲ پیمانه + یک و نیم ق غ )

خمیرمایه ۵ گرم( یک و نیم ق چ)

شیر سرد یخچالی پرچرب  ۱۱۰ گرم( تقریبا نصف پیمانه)

آب سرد ۸۰ تا ۱۰۰ گرم( نصف پیمانه سرخالی ، کم کم اضافه بشه)

نمک ۶ گرم( یک و نیم ق چ)

شکر ۶ گرم( ۲ ق چ)

کره نرم ۲۰ گرم(۱ ق غ)


مواد میانی هم سلیقه ای هستش ، من یدونه پیاز متوسط رو ریز خورد کردم یکم تفت دادم بعد یدونه سینه مرغ که ریز خورد شده به همراه ادویه ها ( زردچوبه ، فلفل سیاه ، پاپریکا ، پول بیبر ، پوذر تخم گشنیز ) و نمک اضافه کردم یکم تفت دادم بعد قارچ و فلفل دلمه اضافه کردم به همراه نصف ق غ رب گوجه فرنگی ، یکم آب ریختم در تابه رو گذاشتم حدود ده دقیقه پخت.

دقت کنید مواد میانی کاملا باید هم دمای محیط بشه بعد بین خمیر بزارید.
پنیر پیتزا هم یخی نباشه 
استراحت اولیه خمیر : ۴۰ دقیقه

استراحت چونه ها : ۷ تا ۱۰ دقیقه

استراحت نهایی : ۴۵ تا ۵۰ دقیقه( کاملا حجم خمیر دو برابر بشه)

قبل از اینکه داخل فر بزارید رومال شیر پرچرب بزنید و کنجد بپاشید و با چنگال یه قسمت خمیرو سوراخ بزنید و داخل فر که از ۲۵ دقیقه قبل با دمای دستور گرم شده و حسابی داغ شده قرار بدید

مدت زمان پخت ۱۷ تا نهایت ۲۰ دقیقه

دمای فر برقی  ۲۰۰ درجه

دمای فر گازی ۲۱۰ درجه

اگه خواستید تو روغن سرخ کنید استراحت پایانی نیم ساعت کافیه 

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره