ترشی گل کلم و لبو, هم خوشرنگ هم خوشمزه
آخرين خبر
بروزرسانی
آخرین خبر/ گل کلم ۱عدد
لبو نیم پز ( به اندازه مساوی گل کلم)
دو تیکه نبات
سرکه ۱/۵ شیشه ترشی
آب جوشیده سرد شده به میزان لازم
نعنا ۸ برگ
دانه خردل ۱ ق چ
سیر ۱ یا ۲ حبه
دانه فلفل سیاه ۱ ق چ
نمک ۱ ق غ
مطابق ویدیو تمام مواد رو داخل شیشه تمیز و خشک میریزیم ، ۱/۵ شیشه سرکه و مابقی آب جوشیده سرد شده میریزیم و درشو محکم میبندیم،و در جای خشک و خنک به مدت یک هفته نگه میداریم، بعد یک هفته آماده سرو هست،اونوقته که از خوردنش سیر نمیشیم🫢
من به جای لبو از پودر لبو به میزان ۴ ق م استفاده کردم.
موقع استفاده از لبو نیم پز داخل شیشه یک لایه گل کلم و یک لایه لبو نیم پز میریزیم و لایه هارو تکرار میکنیم تا شیشه پر بشه.
دانه خردل رو قبل از استفاده با حرارت کم کمی تفت میدهیم.
آب و سرکه باید روی کل مواد ترشی روبگیره وگرنه کپک میزنه.