0
8
0
آخرین خبر/ سیب زمینی متوسط : یک عدد
هویج متوسط : یک عدد
سینه مرغ : نصف یک عدد
پیاز: یک عدد
ورمیشل: پنج قاشق خورد شده
سبری سوپ: جعفری و گشنیز خرد شده ( نصف لیوان )
پوره گوجه: ۲ عدد
رب : سه قاشق غذاخوری
آرد: یک قاشق غذاخوری
ادویه جات: زردچوبه و فلفل
۱-پیاز نگینی را تفت دهید، سبک که شد، سینهیمرغ نگینی خرد شده و هویج نگینی خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید.
۲-ادویه جات را اضافه کرده، عطر آن که آزاد شد،رب را اضافه کرده، کمی تفت دهید، سپس پوره گوجه و سیب زمینی را اضافه کرده و آب را به سوپ اضافه کنید( من مقداری آب مرغ هم اضافه کردم)
۳-یک ساعت زمان بدهید، مواد که پخت، ورمیشل و سبزی سوپ را اضافه کرده و بعد از ده دقیقه سرو کنید.