0
1
0
آخرین خبر/کتف وبال یک کیلو
نمک،فلفل سیاه،پودرسیر،پاپریکا
ارد نصف لیوان
اب نصف لیوان
برای سس:
کره کمی
سس کچاپ
سس فلفلی تند
عسل نصف قاشق غ
کنجد یک قاشق غ
روی بال وکتف ها برش ایجاد کنید و بهش ادویه ها واب وارد رو اضافه کنید ومخلوط کنید
بال وکتف رو توی روغن داغ با حرارت کم سرخ کنید تا حسابی مغز پخت بشه (حدود یک ربع)و از روغن خارج کنید
توی تابه یه تیکه کره رو با سس قرمز سس فلفلی وعسل وکنجد قشنگ مخلوط کنید یکدست شد بهت بال وکتف هارو اضافه کنید وهم بزنید تا سس ب تمام سطح بال هابرسه و با سس دلخواهتون نوش جااان کنید🤤