مگر خوشمزه تر از کیک گیلاس و پسته داریم
آخرين خبر
بروزرسانی
آخرین خبر/ مواد لازم:
دو لیوان (فرانسوی یا پیمانه ) آرد
یک لیوان شکر
یک ق چ پر وانیل
٣ عدد تخم مرغ
نصف لیوان ماست
نصف لیوان روغن مایع
یک ق چ بکینگ پودر
نکات :
ابتدا سه عدد تخم مرغ، شکر و وانیل با دور تند همزن بزنید تا کاملا کرم رنگ بشه.
روغن و ماست اضافه کنید و در حد مخلوط شدن با همزن بزنید.
یک لیوان از آرد با بکینگ پودر ترکیب کنید و الک کنید و لیوان بعدی هم اضافه کنید و مخلوط کنید.
بافت کیک غلیظ میشه یکم.
١٥ دقیقه بذارید تو محیط یخچال و بعد دربیارید و داخل قالب بریزید و روش گیلاس هایی که از هسته درآوردید بذارید روش با خلال پسته.
بزارید داخل فر:
دمای ١٦٠ درجه به مدت ٥٠ دقیقه
آون توستر هم با همین دما و قبل از گذاشتن کیک داخل فر حتما فر گرم شده باشه و درش حین پخت باز نشه که پف کیک میخوابه.