19
1
5.3K
19
1
5.3K
آخرین خبر/ مواد لازم:
4 کیلو هلو
3 لیوان شکر
1 لیوان آب (لیوان 250 میلی استفاده شده)
طرز تهیه:
هسته هلو را جدا کرده و خرد کنید. داخل قابلمه بریزید شکر و آب اضافه کنید و 50 دقیقه بجوشانید سپس با بلندر میکس کنید و داخل شیشه های تمیز بریزید. در شیشه را محکم ببندید و 1 روز سر و ته نگه دارید. نیاز به نگهداری در یخچال ندارد و در محیط خانه میتوانید نگه دارید. هر زمان که در شیشه را باز کردید حداقل اندازه همان شیشه آب ریخته حل کنید و میل کنید.