کیک پنیری میوهای خوشمزه!
آخرین خبر/مواد پنیری:
تخم مرغ ۱ عدد
پنیر خامه ای ۳۰۰ گرم (من ویلی ریختم)
شکر دو قاشق غذاخوری
.
مواد کیک:
تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۱۵۰ گرم (سه چهارم پیمانه)
شیر ۱۵۰ گرم (سه چهارم پیمانه)
روغن ۱۰۰ گرم (نصف پیمانه)
آرد ۳۲۰ گرم (دو پیمانه سرپُر و یه ۱/۲ پیمانه تقریبا)
بکینگ پودر ۱/۲ قاشق چایخوری
وانیل یکچهارم قاشق چایخوری
هلو یکی و نصف تقریبا
.
دقت کنید که اگه میخواید کیکتون عالی بشه حتما از ترازو استفاده کنید، یه ترازوی کوچیک دویست تومنه گرون نیست.
.
قطر قالب ۲۵ سانت
.
دمای فر گازی ۱۷۵ درجه
فر برقی و سولاردوم ۱۶۰ درجه
توستر ۱۵۰ درجه
.
زمان تقریبی ۵۰ دقیقه
.
نکات:
هر میوهای خواستید روش بذارید حتما سفت باشه و له نباشه، و حتما نازک برش بزنید که آب نندازه.
میوه ها رو زیاد یجا نچینید که سنگین بشه و بره پایین، پخش کنید روی سطح کیک.
مواد پنیری رو که ریختید اصلا و اصلا فرو نکنید داخل مایع کیک، آروم بذارید روش، چون بعدا خودش میره پایین.
اگه مثل من از هلو استفاده کردید بهتره پوستشو بگیرید، من اشتباه کردم نگرفتم.
قالب کوچیکتر انتخاب نکنید که ارتفاع کیکتون زیاد نشه، این کیک باید ارتفاعش کمتر بشه که پنیر و میوه به همه جاش برسه و خوش خوراک بشه.