7
4
3K
7
4
3K
آخرین خبر/نکته های مهم:
برای یک لیتر شیر
یک ق غذاخوری ماست،یکم نمک ویکم شکر باعث میشه طعم ماست قوی تر بشه.
تا به نقطه ی جوش برسه مدام با ملاقه هوادهی کن باعث میشه یکدست بشه مثل خامه و تخلخل کم تری داشته باشه.
بعد از جوش اومدن شیر زیرشو کم کنید تا پنج دقیقه بازم بجوشه و مدام با ملاقه هوادهی کنید تا بافت ماست منسجم تر بشه.
اگه خامشو دوس دارین جدا بخورین از روش بردارین و البته طعم ماست با خامش خوشمزه تره.
ظرفهایی که انتخاب میکنید حتما در داشتت باشه.
مدت انتظارش در دمای محیط و جای تاریک بین ۸الی ۱۲ساعت هست.
یک روز کامل در ادامه در یخچال بمونه و دست نزنید.
نوش جان کنید.