نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

جوجه ترش گیلانی؛ سنتی و خوشمزه، مستقیم از دیار گیلان

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/طرز تهیه:

 1. مرغ رو با پیاز، گردو، سیر، سبزی، آب انار، نمک و فلفل خوب مزه‌دار کن. حداقل ۱ ساعت در یخچال بذار بمونه تا طعم‌ها جذب بشن.

 2. مرغ‌ها رو به سیخ بکش و داخل ایرفرایر یا تابه با حرارت متوسط سرخ کن تا کامل بپزه و طلایی شه.

 3. در حین پخت، با قلم‌مو کره ذوب‌شده رو روی دو طرف جوجه‌ها بمال تا خوش‌طعم و خوش‌رنگ بشن.




در نهایت هم با کته سرو کن

نکته: پیاز رنده شده روی کباب میسوزه حتما پیاز باید درشت و خلالی باشه و حین سیخ کشیدن جوجه ها پیاز از جوجه جدا بشه



🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره