8
6
2.5K
آخرین خبر/ مواد لازم
آرد نول قوی. ۳۵۰ گ
خمیرترش. ۶۰ گ
آب + شیر ( نصف نصف). ۱۹۸-۲۲۰گ
مخمر فوری. ۵ گ
شکر. ۷ گ
نمک. ۷ گ
روغن. ۲۵ گ
مواد میانی دلخواه
( اگر خمیرترش نداشتید مایعات رو ۲۱۰-۲۲۰ گرم در نظر بگیرید)
توی این روش اصل تخمیر با مخمرفوریه ولی با خمیرترش هم خواص پروبیوتیکی بهش میدیم هم میتونید با خیال راحت مثلا ۳۰ گرم از ارد کم کنید و ارد کامل گندم بزنید که سبوس دار هم بشه، در ضمن خمیرترش باعث میشه عطر و بو و بافت نون تون هم بهتر بشه)
_استراحت اول یکساعت
_بعد به چونه های ۷۰ گرمی تقسیم کنید و ۱۰ دقیقه _استراحت میانی بدید.
_بعد فرمدهی
_استراحت نهایی ۳۰ دقیقه
_رومال شیر+ تخم مرغ + کمی پنیر پارمسان
_پخت با دمای ۲۲۰ به مدت ۱۶-۱۸ دقیقه