نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

کیک زعفرانی و پسته مناسب پذیرایی مهمونی هاتون

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/مواد لازم :

تخم مرغ ۳ عدد

گلاب ۶۰ گرم

روغن مایع ۶۰ گرم

ماست خامه ای ۶۰ گرم

کره ۵۵ گرم

شیر ۶۰ گرم

زعفران دمکرده ۴ تا ۵ ق غ

آرد ۲۵۰ گرم

شکر ۲۴۵ گرم

بکینگ پودر ۱ ق م

خلال پسته ۳۰ گرم 



طرز تهیه :

ابتدا در ظرفی تخم مرغ ها را با گلاب و روغن مایع و ماست خامه ای مخلوط و با ویسک کمی هم برنید و کنار بگذارید ، حالا در ظرف دیگری شیر و کره دمای محیط و زعفران دمکرده را با هم مخلوط و گرم یا بن ماری کنید تا کره ذوب شود و این مایه زعفرانی را به مایه تخم مرغی اضافه کنید و باز با ویسک مخلوط کنید تا یکدست شود . در کاسه ای جداگانه مواد خشک آرد ، بکینگ پودر و شکر را بریزید و هم بزنید و مایه زعفرانی را اضافه و هم بزنید تا کاملا یکدست شود این مایه رقیق است و داخل قالب چرب شده مستطیل ۲۰*۱۵ سانت یا گرد ۲۳ سانت بریزید و در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت تقریبی ۳۵ تا ۴۰ دقیقه بپزید و زمانی که لبه های کیک طلایی شد از فر خارج کرده و نوش جان کنید . 




*حتما شیر و کره و زعفران کاملا گرم شود چون یکی از دلایل نرم شدن کیک همین شیر گرم است .


🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره