9
5
3.1K
9
5
3.1K
آخرین خبر/ تخم مرغ ۴ عدد
آرد سفید ۳۸۰ گرم (حدودا ۲/۵ لیوان سر پر)
شکر ۲۳۰ گرم (حدودا ۱ لیوان)
روغن مایع ۱۲۰ گرم ( حدودا نصف لیوان)
شیر ۱۲۰ گرم (حدودا نصف لیوان)
گلاب ۷۰ گرم (۱/۳ لیوان)
پودر هل یک قاشق چای خوری سر پر
بکینگ پودر ۱۰ گرم (حدودا یک قاشق غ.خ)
نکات:
تخم مرغ ها به دمای محیط رسیده باشن.
بهتره مواد با اندازه گرم، درست و دقیق استفاده بشه ولی من به لیوان هم براتون نوشتم فقط دقت کنید که مقدار ها حدودی هست.
ترجیحا از روغن کنجد استفاده کنید.
اجازه بدید مواد کرمی خنک بشه بعد روی کیک بریزید.