8
0
1.2K
8
0
1.2K
آخرین خبر/سینه مرغ
ارد دولیوان
تخم مرغ دوعدد
نمک فلفل سیاه فلفل قرمز پاپریکا پودرسیر اب یک لیوان برای کاور
آرد یک ونیم لیوان
فلفل سیاه،فلفل قرمز،پودرسیر
سینه مرغ رو نواری برش بدید توی یه کاسه ارد ادویه ها تخم مرغ واب رو مخلوط کنید ومرغ رو بهش اضافه ومخلوط کنید ونیم ساعتی بذارید استراحت کنه یک ونیم لیوان ارد وادویه هارو توی ظرف دیگه بریزید ومرغ رو توی ارد بغلطونید وتوی روغن خیلی داغ سرخش کنید همینکه یکم طلایی شد از روغن دربیارید حرارت هممتوسط باشه وبعد روی دستمال بذارید روغن اضافیش گرفته بشه