نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

کروک مادام؛ ساندویچ کلاسیک فرانسوی

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ یک ساندویچ کلاسیک فرانسوی که در پاریس قرن ۱۹ پدید اومد. 
اسمش از “Croque” یعنی گاز زدن و “Madame” که به تخم‌مرغ روی ساندویچ اشاره داره و به شوخی به کلاه خانم های فرانسوی هم اشاره داره، گرفته شده است.
این ساندویچ به عنوان صبحانه و یا برانچ سرو میشه و بسیار خوشمزه و محبوب هست.

مواد لازم (برای ۲ نفر):
نان تست یا نان فرانسوی: ۴ برش

ژامبون: ۸ برش
پنیر گرویر یا گودا: ۴–۶ ورق (یا رنده شده)
کره: ۱ قاشق غذاخوری
آرد:۱ قاشق غذاخوری
شیر: ۱ پیمانه (۲۵۰ میلی‌لیتر)
نمک و فلفل: به مقدار لازم
جوز هندی: کمی (اختیاری)
تخم‌مرغ: ۲ عدد
زرده تخم مرغ: ۱ عدد

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره