نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

«فرق قناد حرفه‌ای با تازه‌کار؟ تو انتخاب روغنه!»

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ اگه تا الان با روغن سرخ‌کردنی کیک می‌پختی و نمی‌فهمیدی چرا یه چیزی همیشه کمه، جوابش اینجاست. 

🔻از این به بعد اگه روی بطری روغن نوشته «مخصوص سرخ‌کردن»، بذارش کنار برای همون کار. 

🔻برای کیک و شیرینی، روغن بدون بو و مخصوص پخت‌وپز بخر، یا حتی بهتر، سراغ روغن آفتابگردان یا کانولا برو که خنثی‌ترن…

یه قلق هم برات: اگه هیچ روغنی دم‌دستت نبود جز سرخ‌کردنی، حداکثر نصف مقدارشو بریز و یه کوچولو شیر یا کره بهش اضافه کن تا کمی از بافت رو برگردونی، ولی فقط وقتی مجبور شدی!

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره