اگر دلت پیتزا میخواد خونگیش بهتره
آخرین خبر/ مواد لازم:
سینه مرغ چرخشده 🍗۳۴۰ گرم (حدود ۲ پیمانه پُر)
تخممرغ🥚 ۱ عدد و نیم
پنیر پارمزان🧀 حدود ¼ پیمانه
پودر سیر و آویشن🧄🍃 هر کدام ۱ ق چ
نمک🧂 و فلفل سیاه 🌶هر کدام ½ ق چ
سس🍅،پنیر پیتزا🧀 و پپرونی 🥓به مقدار لازم
فر رو با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.
سینه مرغ چرخ شده رو به همراه تخم مرغ،ادویه ها و پنیر پارمزان مخلوط کنید.روی سینی فر کاغذ روغنی یا ورق نسوز بزارید و به نازکی پهن کنید(یکدست باشه حتما)
داخل فر به مدت ۲۵ دقیقه بزارید تا طلایی بشه میتونید در اخر فن رو هم روشن کنید(من حرارت هم زمان بالا و پایین رو روشن کرده بودم)
از فر که خارج کردید بذارید ۵ دقیقه کنار بمونه بعد روش سس بزنید (مقدار سس هم نباید خیلی زیاد باشه چون خمیر خیس میشه) به همراه پنیر پیتزا و تاپینگی که دوست دارید و دوباره بزارید داخل فر با دمای ۲۲۰ درجه تا پنیر طلایی بشه.
از فر که خارج کردید صبر کنید کمی سرد بشه و نوش جان کنید