پای سیب؛ یک دسر عالی
آخرین خبر/ مواد لازم برای حدودا ۳۰-۳۵ عدد پای سیب(بصورت نصفه)
تخم مرغ همدمای محیط ۱۰ عدد
شکر دونه ریز ۳۰۰ گرم (معادل یک و نیم پیمانه )
روغن مایع ۳۰۰ گرم(معادل یک و نیم پیمانه)
وانیل۱ ق چ سرپر
پودر هل ۱ ق چ سرپر
بکینگ پودر ۲۰ گرم (۴ ق چ )
آرد سفید قنادی ۴۵۰ گرم (حدود ۳ ونیم پیمانه)
سیب ۴ عدد و پودر دارچین برای بین پای سیب بمقدار لازم
پودر قند و پودر پسته برای تزیین
طرز تهیه: تخم مرغ ها و شکر و وانیل و پودر هل را ۷ دقیقه با دور تند بزنید تا شکر حل بشه و کرمی و کشدار بشه ، حالا دور همزن را کند کنید و روغن مایع و در نهایت آرد و بکینگ پودر الک شده را اضافه کنید و با دور کند هم بزنید . مواد را داخل قیف بریزید و در قالب پای سیب مطابق ویدیو پایپ کنید و بینش حلقه های سیب که به دارچین آغشته شده بذارید. در فر داغ ۱۷۰ درجه بمدت ۳۰ دقیقه قرار بدید. وقتی خنک شد باچاقواره ای برشبدید و باپودرقند و پسته تزین کنید .
نکته : وزن کل تخم مرغ ها باهم، با پوست حدود ۶۳۰ گرم بشه ، بیشتر نشه .
نکته :ورقه های سیبتوننه خیلی ضخیم باشه نه خیلی نازک . حدودا ۳ میل باشه اوکیه.