9
1
1.4K
9
1
1.4K
آخرین خبر/پیاز خردشده را در روغن همراه زردچوبه و فلفل سیاه تفت دهید، سپس گوشت را افزوده و سرخ کنید.
رب گوجهفرنگی را اضافه کنید و پس از بازشدن رنگ، دو لیوان آب جوش بیفزایید. حرارت را ملایم کرده و اجازه دهید گوشت به مدت ۲ تا ۳ ساعت بپزد.
هویجهای خلالی را در روغن سرخ کنید تا طلایی و کاراملی شوند.
آلوهای خیسخورده را همراه آبلیمو و نیمی از زعفران دمکرده به هویج بیفزایید و چند دقیقه تفت دهید.
مخلوط هویج و آلو را به خورشت اضافه کنید. در مراحل پایانی، باقیمانده زعفران و نمک را بیفزایید و اجازه دهید خورشت جا بیفتد