طرز تهیه استانبولی پلو؛ خوشمزه و راحت

آخرین خبر/ مواد لازم استانبولی پلو
مواد اصلی
سیب زمینی متوسط
۲ عدد
برنج
۲ پیمانه
رب گوجه فرنگی
۲ قاشق غذا خوری
سیر
۱ حبه
نمک و فلفل و زرد چوبه
به مقدار لازم
پیاز متوسط
۱ عدد
گوجه فرنگی متوسط رندهشده
۲ عدد
طرز تهیه استانبولی پلو
زمان تهیه ۲۰دقیقه
زمان پخت ۳۰دقیقه
۱
برنج را میشوییم در قابلمه همراه مقداری آب و نمک روی اجاق بگذارید تا جوش بیاید.
۲
سیب زمینی نگینی خرد کرده و آن را کمی روغن تفت میدهیم و کنار می گذاریم.
۳
پیاز را خرد کرده و در روغن باقیمانده سیبزمینی تفت میدهیم گوجه فرنگی رنده شده را هم میریزیم.
۴
سیر را له میکینم و همراه با پیاز در مدت کمی با پیاز تفت میدهیم و به آن رب اضافه میکنیم (چون سیر سریع میسوزد بیشتر از ۱۰-۱۵ ثانیه طول نکشد)
۵
سیب زمینی که سرخ شده بود را با کمی زرد چوبه و فلفل به سسمان اضافه میکنیم و هم میزنیم.
۶
برنج که جوش آمد سس را به آن اضافه میکنیم. .آب برنج که تبخیر شد آن را دم میکنیم و حدودا یک ربع بیست دقیقهای منتظر میمانیم تا دم بکشد.
۷
این غذا با ترشی یا سالاد شیرازی بسیار خوشمزهاست.
تصاویر مراحل تهیه استانبولی پلو
عکس های مراحل تهیه استانبولی پلو
سایر نکات استانبولی پلو
اگر در قابلمهای که استفاده میکنید خوب بسته و چفت میشود و سوراخ دارد، از دمکنی استفاده نکنید. در این صورت پلو خوشقیافهتر میشود و احتمال ریسک کمتر است، این نکتهرا در مورد انواع پلو و چلو رعایت کنید
استفاده از ادویه پلویی یا دارچین عطر خوبی به غذا میدهد
استفاده از زعفران غذا را خوشمزهتر میکند
اگر از قابلمه تفلون یا شعلهپخشکن استفاده کنید، تهدیگ خوبی به دست میآورید، در غیر این صورت رب گوجهفرنگی میسوزد و تهدیگ سیاه و بدمزه میشود.