12
2
2.7K
12
2
2.7K
آخرین خبر/ _مواد لازم : برنج نیم دانه __به ازای هر پیمانه برنج ٨ لیوان آب__ ٢ پیمانه شکر __نصف پیمانه خلال بادام رو همراه گلاب خیس میکنیم __زعفران به اندازه دلخواه__یک قالب کره ٥٠ گرمی__هل اندازه دلخواه __مرحله اول برنج رو میشوریم و میزاریم خیس بخوره بعد چند ساعت آبش رو عوض میکنیم و آب اضافه میکنیم و میزاریم با حرارت متوسط بپزه هم میزنیم که دانه برنج بازشه بعد اینکه برنجمون به اندازه کافی باز شد بهش زعفران و شکر و خلال بادام و گلاب و هل رو اضافه میکنیم و میزاریم روی شعله هم میزنیم تا غلیظشه کره یا روغن اضافه میکنیم ده دقیقه اخر درش رو میبندیم و با شعله کم میزاریم