8
3
3.7K
خراسان/ بافت|بادمجان باید بافت محکمی داشته باشد و وقتی آن را فشار می دهید، به سرعت به حالت عادی بازگردد وگرنه، بادمجان بیکیفیت و به احتمال زیاد، تلخی است.
اندازه| هر چقدر اندازه بادمجان بزرگتر و تخمهای آن درشتتر باشد، به احتمال زیاد تلختر است. پس یکی از راههای تشخیص بادمجان شیرین، اندازه آن است. سعی کنید بادمجان های کوچک یا متوسط را انتخاب کنید.
رنگ و شکل پوست| بادمجانهایی که رنگ سیاه و کدر و پوست چروکیده و سفتی دارند، بیشک طعم بد و غیر دلچسبی دارند. پس حتما به دنبال بادمجان بنفش رنگ با پوست صاف و یکدست باشید.