5
1
1.8K
آخرین خبر/ نکات : شربت سرد باشه باقلوا داغ__دمای فر ۱۸۰ به مدت تقریبی ۲۰ تا ۳۰ دقیقه__اگه روی باقلوا رنگ نگرفت در پایان کمی حرارت __بالا هم روشن کنید____مواد لازم :__شکر ۱.۵ لیوان__پودر هل ۱ ق غ__آب سرد ½ لیوان__جوهر لیمو نوک ق م__مغزیجات ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم__پودر زعفران به مقدار لازم__پودر هل و پودر دارچین__روغن مایع ¾ لیوان__کره حدود ۲۵۰ گرم__ورق باقلوا ۱ بسته__گلاب ½ لیوان