نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

سوپ اسفناج؛ سوپ مقوی و خوشمزه برای روزهای پاییز

منبع
فرارو
بروزرسانی
سوپ اسفناج؛ سوپ مقوی و خوشمزه برای روزهای پاییز

فرارو/ سوپ اسفناج نوعی سوپ بسیار خوشمزه، خوشرنگ و مقوی است که دستور پخت آسانی دارد.

سوپ یکی از محبوب‌ترین پیش‌غذاهای دنیاست که در بسیاری از رستوران‌ها به صورت پیش‌غذا و غذای اصلی در انواع و طعم‌های گوناگون سرو می‌شود. سوپ همچنین به دلیل داشتن سبزیجات، مرغ، حبوبات و مواد لبنی مثل شیر و خامه ارزش غذایی بالایی دارد و می‌تواند جایگزین مناسبی برای غذای اصلی به‌خصوص وعده شام باشد.

با فرا رسیدن فصل پاییز و سرد شدن تدریجی هوا می‌توانید تهیه سوپ را که غذایی گرم و دلچسب برای این فصل است، در برنامه غذایی خانواده قرار بدهید. سوپ اسفناج نوعی سوپ بسیار مقوی و خوشرنگ است که می‌توانید با روشی آسان آن را در منزل تهیه کنید. اگر دوست دارید این سوپ خاص و خوشمزه را برای اعضای خانواده تهیه کنید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه سوپ اسفناج همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه سوپ اسفناج:
اسفناج: 200 گرم
جو پرک: یک دوم پیمانه
پیاز متوسط: 1 عدد
هویج متوسط: 1 عدد
عصاره مرغ یا آب مرغ: 2 لیوان
خامه صبحانه: 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم
طرز تهیه سوپ اسفناج
 
برای درست کردن این سوپ خوشمزه ابتدا جو پرک را که از قبل خیس داده‌اید همراه با پیاز و هویج رنده شده و کمی روغن داخل قابلمه بریزید و آب مرغ را به آن اضافه کنید.

قابلمه را روی حرارت اجاق گاز بگذارید تا جو و سبزیجات کم کم بپزند.

در مرحله بعد اسفناج خرد شده را اضافه کنید و 15 دقیقه زمان بدهید تا اسفناج بپزد و نرم شود.

حالا با گوشتکوب برقی مواد داخل قابلمه را بزنید تا کاملا میکس شود.

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره