فوتوفنهای طلایی برای ترد شدن مرغ سوخاری

خراسان/ مزهدار کردن مرغ
برای این که مرغ سوخاری شما خوشمزهتر شود، بهتر است آن را از چند ساعت قبل مزهدار کنید و در یخچال قرار دهید و سپس سرخ کنید. برای مزهدار کردن مرغ میتوانید از مقداری پیاز، فلفل سبز، پاپریکا، فلفل دلمهای، آب لیمو ترش، پودر سیر و نمک استفاده کنید.
دمای متوسط
اولین نکتهای که باید در تهیه مرغ سوخاری به آن توجه کنید، تنظیم حرارت گاز است. برای این که مرغ شما ترد شود، شعله نباید خیلی کم یا خیلی زیاد باشد. حرارت کم باعث نرم شدن لایه سوخاری و حرارت زیاد باعث سوختن پودر سوخاری میشود.برای تهیه یک مرغ سوخاری ترد و خوشطعم، شعله گاز را روی دمای متوسط تنظیم کنید. اگر شعله خیلی زیاد باشد، ممکن است مرغ شما خوب پخته نشود و داخل آن خام بماند.
گذاشتن روی توری بعد از سرخ کردن
بسیاری از افراد بعد از سرخ کردن، مرغ سوخاری را روی دستمال کاغذی میگذارند تا روغن اضافی جذب شود. اما این کار میتواند موجب خشک شدن مرغ و تغییر در بافت آن شود. برای جلوگیری از خشک شدن و نرم شدن لایه سوخاری، بهتر است بعد از سرخ کردن، مرغها را روی یک توری فلزی قرار دهید تا روغن اضافی به بیرون بریزد.
استفاده از روغن سرخکردنی
برای سرخکردن مرغ سوخاری حتماً از روغن مخصوص سرخکردنی استفاده کنید. نقطه دود روغن سرخکردنی بیشتر از سایر روغنهاست و این روغن نسبت به حرارت مقاومتر است. برای جلوگیری از سوختن روغن و همچنین ترد و خوشمزه شدن مرغها حتماً از این نوع روغن استفاده کنید