4
0
2.9K
آخرین خبر/ مواد لازم:__ران و یا ساق مرغ به مقدار نیاز__نمک__زعفران دم شده__۱ پیمانه کره____طرز تهیه:__مرغ رو از شب قبل توی ترکیب آب و نمک بذارید تا بمونه و بوی بدش کامل گرفته بشه و بعد با دستمال کامل خشک کنید و توی تابه بچینید روش نمک، زعفران و کره بریزین و در تابه رو ببندید با حرارت ملایم بذارین بپزه مرغا (مرغتون باید یکم خوش نمک باشه. اواسط پخت مرغ رو برگردونید چندین بار این کارو تکرار کنید تا کامل مرغ به روغن بیفته و سرخ بشه دقیقا طبق ویدیو و بعد کنارش گوجه بذار سرخ بشه.__برنجتونو توی قابلمه بریزین خوب بشورین و روش آب بریزین به اندازه ای که ۱ بند انگشت از سطح برنج بیشتر باشه و دیگه نمک و کره بریزین روش و بذارین بپزه و آبش کشیده بشه