2
0
2.3K
آخرین خبر/ مواد لازم:__گوشت ۵۰۰ گرم__پیاز ۲ عدد(یکی برای گوشت،یکی برای رب)__فلفل سیاه ۱/۲ ق.چ__زردچوبه ۱ ق.چ__چوب دارچین ۱ عدد__رب گوجه ۲ ق.غ__لپه خشک۸ ق.غ__لیمو عمانی ۴ عدد__زعفران دمکرده ۲ ق.غ__سیبزمینی ۱ عدد____نکات:توی خورش قیمه از اول آب کم بریزید،نیازی به آب زیاد نداره در حد ۱ بند انگشت روی گوشت کافیه.__اگر لپه رو جدا بپزید عطر خورش بهتر میشه و رنگ خورش شفافتر و قشنگتر،لپه رو ۲ ساعت خیس کنید،بین نیم ساعت تا ۴۰ دقیقه بسته به جنس لپه جدا بپزید.__خیلیها دوست دارن توی قیمه چیزای معطر مثل گلاب،هل،گل سرخ و… بریزن.ولی من فقط زعفرون میریزم__به نظر من هرچی طعم و عطر سادهتر غذاهای ایرانی خوشمزه تر