10
1
2.6K
10
1
2.6K
آخرین خبر/ کیک شکلاتی خیس
موادلازم:تخم مرغ:۴عدد ،شکر:۱ پیمانه،آرد:۲ پیمانه،وانیل:کمی،بکینگ پودر:۱ق غ ،شیر:۱ پیمانه ،روغن مایع:نصف پیمانه،پودر کاکائو :۳ ق غ پیمانه اینجا لیوان فرانسوی هستش برای سسش:شیر:۳/۴ پیمانه،شکر:۱/۴ پیمانه،روغن مایع:۱/۴ پیمانه،شکلات تلخ:۵۰ گرم ،پودرکاکائو:۲ ق غ برای گاناش:خامه صبحانه:۲۰۰ گرم ،شکلات شیری:۱۰۰ گرم به مدت ۴۵ دقیقه بزارید داخل فر از قبل گرم شده با دمای۱۷۵ شعله پایین و فن روشن باشه بعد از اینکه از فر دراوردید بزارید از داغی بیفته با سیخ چوبی سوراخ ایجاد کنیپ بعد سس سرد و بهش اضافه کنید و به مدت۳ ساعت بزارید استراحت کنه بعد برشش بزنید سایز قالب۲۰ سانت برای تهیه گاناش شکلات و بنماری کنیدو خامرو بهش اضافه کنید