

آخرین خبر/مواد لازم برای ۴ نفر: __هویج: ۴۰۰ گرم__گوشت خورشتی: ۴۰۰ گرم__پیاز: ۱ عدد__آلو خورشتی: ۱۰۰ گرم__زعفران دمکرده: به مقدار لازم__نمک فلفلسیاه و زردچوبه: به مقدار لازم__روغن : به میزان لازم____ 1. پیاز خردشده را در روغن همراه زردچوبه و فلفل سیاه تفت دهید، سپس گوشت را افزوده و سرخ کنید.__ 2. رب گوجهفرنگی را اضافه کنید و پس از بازشدن رنگ، دو لیوان آب جوش بیفزایید. حرارت را ملایم کرده و اجازه دهید گوشت به مدت ۲ تا ۳ ساعت بپزد.__ 3. هویجهای خلالی را در روغن سرخ کنید تا طلایی و کاراملی شوند.__ 4. آلوهای خیسخورده را همراه آبلیمو و نیمی از زعفران دمکرده به هویج بیفزایید و چند دقیقه تفت دهید.__ 5. مخلوط هویج و آلو را به خورشت اضافه کنید. در مراحل پایانی، باقیمانده زعفران و نمک را بیفزایید و اجازه دهید خورشت جا بیفتد