سمبوسه آبادان با طعم منحصر به فرد
آخرين خبر
بروزرسانی
آخرین خبر/ طعم این سمبوسه واقعا بی نظیره...
مواد لازم:
سیبزمینی متوسط: ۴ عدد
پیاز بزرگ: ۱ عدد
جعفری، پیازچه و تره ساطوری شده: هر کدام ۱/۵ ق غ
ادویهجات: پاپریکا، نمک، فلفل سیاه و قرمز و زردچوبه
نان متری
طرز تهیه:
ابتدا سیبزمینیها رو آب پز میکنیم.
پیاز رو نگینی خرد میکنیم وقتی سبکشد ادویهجات رو بهش اضافه میکنیم و یه تفت کوچیک میدیم.
حالا سبزیجات ساطوری شده رو اضافه کرده و چند دقیقه تفت میدیم.
در آخر سیب زمینی و نمک رو اضافه کرده و کمی تفت میدیم تا طعم مواد یکدست بشه.
اجازه میدیمتا مواد از داغی بیفته.
نون رو طبق فیلم میپیچیم و یه قاشق از مواد رو داخلش میریزیم و توی روغن داغ سرخ میکنیم.
اگر خواستین پیتزایی بشه کمی پنیر پیتزا همراه با مواد لای نون بریزین.
saeede_karimi70