3
0
1.1K
3
0
1.1K

برترین ها/سیر ترشی یکی از انواع ترشی است که طرفداران زیادی دارد. در این مطلب طرز تهیه آن را به شما آموزش می دهیم. این ترشی پس از دو ماه قابل خوردن است.
سپس سیرها را بهطور مرتب درون شیشه بچینید، یک قاشق چایخوری نمک به آن بیفزائید و سرکه رویش بریزید تا کاملاً روی آن را بگیرد. پس از گذشت چند روز سرکه به خورد سیرها میرود و سر آنها خالی میشود. مجدداً سرکه اضافه کنید تا ظرف پر شود.
با گذشت زمان، رنگ سیر تغییر میکند و به سمت قهوهای میگراید و پس از چندین سال، کاملاً سیاه و شیرین خواهد شد.
اگر از سرکه طبیعی برای تهیه این ترشی استفاده میکنید، سیرترشی باکیفیت بالائی خواهید داشت. این ترشی، دستکم پس از 2 ماه قابل مصرف است.